Location:Home > Turbos product range > CHRA models > aardappelrooiers, loofklappers, hakenfrezen

aardappelrooiers, loofklappers, hakenfrezen

Time:2015-05-27 10:59Turbochargers information Click:

AVR aardappelrooier aardappe

avrAardappelrooiers, loofklappers, hakenfrezen, pootmachines & inschuurtechniek

AVR is toonaangevend producent van landbouwmachines, gespecialiseerd in de mechanisatie van de aardappelteelt.

 

 

 

NIEUWE film Ceres 400 pootmachine uit

Op ons YouTube kanaal vindt u de nieuwste beelden van de AVR Ceres 400 tijdens het plantseizoen 2015.

De foto`s vindt u hier.

 

 

 

Uitbreiding productiehallen

Achter de huidige gebouwen langs de Meensesteenweg wordt gewerkt aan de constructie van een nieuwe fabriekshal ter grootte van twee voetbalvelden. De symbolische eerste steen werd op 29 april ’15 gelegd in het bijzijn van de Roeselaarse Burgemeester Luc Martens, Schepen van Landbouw Marc Vanwalleghem en Schepen van Economie Kris Declercq die dit economische project van harte steunen. Het gebouw zal operationeel zijn in het voorjaar van 2016.  

 

Opendeur bij UK dealer Pecks

Tijdens de opendeurdagen bij de AVR dealer G&J Pecks in Lincolnshire (maart 2015), werd het AVR gamma netjes en uitgebreid gepresenteerd. Bezoekers/klanten spraken hun appreciatie uit voor de service van Pecks en voor het AVR merk.

Wayne Dye: "We like the look of the new concept trailed bunker harvester which has..."

 

Bouw aan je werknemerspotentieel, stimuleer lokale jeugd

 

AVR machines zijn multi-inzetbaar

CSB 855 in cichoreiwortels
De AVR machines zijn in meer teelten bruikbaar dan u misschien dacht… In het Doornikse bijvoorbeeld, wordt de CSB 855 stortbunker gebruikt om cichoreiwortels op te vangen en naar de transportband te voeren.

 

Interview: Stefan Top over groei via export

België telt van oudsher heel wat machinebouwers. Sommigen blijven rustig voor de Belgische markt bouwen terwijl anderen bewust gekozen hebben om te groeien en ook in het buitenland een gerespecteerde marktspeler te worden. AVR koos voor de tweede optie en is ondertussen ook uitgegroeid tot een volwaardige full-liner in de aardappelmechanisatie. Tractor Power had een boeiend gesprek met Stefan Top, zaakvoerder van het Roeselaarse bedrijf.

  Chocolade met een groen tintje
In december werden twee duo-verlengbanden en een hallenvuller in containers geladen om aan een reis naar Indonesië te beginnen. Daar dienen ze voor de efficiënte op- en overslag van cacaobonen. Op dit moment is de fabriek/opslaglocatie van de klant nog in aanbouw, maar verwacht wordt dat deze medio 2015 klaar is.
Het kan dus zo maar zijn dat u in 2015 chocolade eet die mede mogelijk is gemaakt door AVR!

   

AVR is Trends Gazelle 2015

Dit jaar staat AVR op de 41e plaats van de Trends Gazellen, een ranking uitgegeven door het zakenblad Trends. Komende van positie 93 maken we hiermee een mooie sprong voorwaarts! Bij de uitreiking van de Gazellen wordt rekening gehouden met de groei van de omzet, het personeelsbestand en de cashflow.

Proficiat aan alle medewerkers en met dank aan alle AVR partners zoals uzelf!

 

 

 

 


Copyright infringement? Click Here!

Related reading
Related recommend