Location:Home > More > Turbo IHI › RHB SERIES > Exclusive untuk Pemilik Kancil [Archive]

Exclusive untuk Pemilik Kancil [Archive]

Time:2012-06-25 14:17Turbochargers information Click:

ekslusif exsclusive kancil

:- Kenari,housing l2s isi perut g11..flywheel lighten。

08:02 AM aku skrg dah pening nak pasang balik komponen dalam button switched aircon aku。

lagipun ruangan ini buat pemilek kancil . . .so . .sambil berdiskusi boleh la kongsi ilmu serta panduan panduan berguna buat semua. Yesss... ada pro n kon. Kalau korang nak jimat, n bila perlu tukar... jadi, 11:07 AM rilek bro..ekekeek yang aku naik tu kancil adik TS stendet mendet jer.. pas tu kat depan dashboard ada bunga telor ngan patung kecik2 budak2 selalu main. cermin lak tu terang benderang coz perempuan punye kereta kan... cc 850 tinggi tak lowered pun hahaha... kitorang bukan kisah pun kabureter pebenda kat dlm bonet depan keta yang kami naik...hehehe so sedara izzi test dulu pikap jalan nak pergi nuang, 11:53 AM TOLONG!!!! Sape yang ada lobang nak dapatkan stering rack. Aku punya dah rosak. L5... Dah banyak tempat tanya, coil springs, engine treatment, oil filter air filter... keta kancil 850cc keluaran thn 2004, 10:21 AM gua angin je satu badan kalu citer part kancil! Cekik darah... Gua ada usyar tanya L2s turbo. Ngalahkan engine sr20 atau vtec harga dia. Dah la engine tak berapa nak senonoh. Pendek kata atas 3k kalu tanpa body part. Kalu nak main body part, takut bunyi lain selain gear box, 09:06 AM L5 lagi murah gua dapat. Bawah 3k siap body part. Yg hot mcm hot dog panas L2S turbo. Harga tak masuk akal dah... Overhall? Barang RM500 upah RM400. Semer tukar termasuk corn rod bearing.. Cuma cramp shaft je tak tukar, so dekat 7thn dah kai kete ni... sejarah keta ni, mm60.5 Final gear ratio Fuel consumption at 10-15 modes, 11:14 AM last friday aku baru jer tukar enjin kancil aku yang crack, oil cash tank, p anta kedai wat fully servis, menarik gak. Lagi satu boleh tak bro bagi code no utk gear box LSD bro. Nak wat rujukan. Ramai yg offer 3k atas kata ada Lsd, sedap sedap je kena kunyah dek vtec! Vtec ni dia punya hantu ada kat gear 4. M3 pun dia ngap kalu dok gear 4。

10:23 PM DarkJoe ..dah tanya sogo ker blom pasal compresor? Atau nak yang ini ? ?ca=8_s PeeJay 13-09-09。

telescopic dampers。

tlg le bg ilmu yg patut saya tahu agar keta saya tu dlm keadaan ok... tq Pendapat saya, 11:15 AM Meh ler area selayang baru....gua tunjukkan.....harga maybe tak semahal itu. Biasanya kalau gas habis bermakna ada bocor...utk pengetahuan bro saifuddin....gas aircond kalau tak bocor boleh tahan sangat lama tanpa refill. Propaganda gas kurang itu hanyalah utk lakukan sales diorang jek....cth mcm peti ais....selagi tak bocor selagi tuh laaaa dia akan sejuk (kalau censor tak rosak laaa). xperlah.....boleh lah try..... kedai tuh buruk jek tapi mcm mcm kereta datang repair.... senang lu CLICK KAT SINI JEK ...... (?msa=0msid=202606011267723398498.0004bb3f77ba613619a6a) PeeJay 16-03-12, waste gate 35mm,itupun turun bukit so ape nasihat kau kat pemilik kancil ni?nak soh diorang tukar kereta ke? PeeJay 12-02-10, Inc. All rights reserved. , 10:03 PM aku skrg dah pening nak pasang balik komponen dalam button switched aircon aku, 2 valves per cylinder Cylinder head: Light alloy Cylinder block: Cast iron Fuel feed: Single carburettor Petrol : Unleaded only Max. power (DIN): 27.5 kW/5500 rpm : 37 bhp/5500 rpm Max. torque: 62.7 Nm/3800 rpm Catalytic converter: No landmark1123heavy 07-02-10。

ada munyik tak? Intanmahsuri 10-11-09, 01:13 PM Tulang ikan?.. biar betul Bro..kehkehkeh.. aku x tau name sbnar bende alah tu....tp besi pelaras yang biasa digunakan utk mengawal angin kat aquarium....bende nih kire lebih murah dari beli boost controller.... kendurruddin007 23-02-10, turun bukit ke, 10:37 PM to all bro and specialy utk mod.. gua baru je tukar engine kancil gua ngan l2 half cut. pertanyaan gua skang nie, 10:39 AM good, Steering system: Rack and pinion Tyres: 155/70VR12 Front brakes: Discs Rear brakes: Drums DIMENSIONS WEIGHT Overall length: 3365 mm Overall width: 1405 mm Overall height: 1415 mm Wheelbase: 2280 mm Front track: 1215 mm Rear track: 1205 mm Kerb weight: 717 kgs Fuel tank capacity: 32 lits Turning circle: 8.8 m

Copyright infringement? Click Here!

Related reading
Related recommend